Orange Charging aanwezig op de Independent Hotel Show!

Hét zakelijk platform voor alle hoteliers van luxe- en boetiek hotels in Europa. 

Twee dagen lang staan we tot je beschikking op de luxe Hotel beurs in Amsterdam. Onze collega's zullen je alles vertellen over alle laadoplossingen die perfect zijn voor hotels. Wie wil er nou niet een gepersonaliseerde lader met de naam van het hotel erop? Je hoeft niet zelf in de laadpaal te investeren, dan doen wij! We plaatsen en onderhouden hem ook nog. Hoe fijn is dat?

Deze constructie wordt 'exploitatie' genoemd. Dus geen investering, geen kosten en geen geregel. Je hoeft alleen de parkeerplaatsen beschikbaar te stellen. Klinkt dat niet heerlijk? Én geen addertjes onder het gras. Wil je er meer over weten? Vraag dan je adviesgesprek aan of bezoek ons op 14 en 15 maart in Amsterdam!

 

Meld je hier aan als bezoeker voor de Independent Hotel Show op 14 en 15 maart 2023.
Wil je een gratis toegangsticket? Laat het ons weten dan nodigen wij jou gratis uit via ons platform! Stuur ons een mailtje via
info@orangecharging.com 

Nieuwsgierig geworden en wil je langskomen op onze stand?

We zijn te vinden op stand nummer M35. Tot ziens in Amsterdam!

Mijn project (10)


www.independenthotelshow.nl 

 

system_logo-1

 

 

Kan je er niet bij zijn?

 

Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte laadoplossing voor jouw locatie

Kan je er niet bij zijn? Dat kan natuurlijk gebeuren. Onze collega's nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en de beste oplossing voor jouw specifieke situatie te vinden.

Of je nu een hotel, een kantoorpand of een parkeergarage hebt, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen bij het vinden van de juiste laadoplossing. Bovendien kunnen we ter plaatse kijken naar de infrastructuur en de beschikbare ruimte, zodat we een gedegen advies kunnen geven en een oplossing op maat kunnen bieden.

Laat ons weten wat je wensen zijn door hieronder contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen inplannen

 

Ons adres

Ziel 1
4704 RS Roosendaal
Nederland

Mail ons

info@orangecharging.com

Ma t/m vr 8.00-17.00 uur

Recente berichten